Privacyverklaring

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 29 mei 2020

 

Deze privacyverklaring is van toepassing op de websites en diensten van ANDERS MET SANDERS (KEVIN W. H. SANDERS, SANDERS ACADEMIE, SANDERS BUSINESS GROUP) (hierna “wij”, "we", “ons”, "onze" genoemd), gevestigd te WATERPOLDER 2, BUS B, 9992, MIDDELBURG in BELGIE, ingeschreven bij de Belgische Kruispuntbank van Ondernemingen (ookwel KBO genoemd) met ONDERNEMINGSNUMMER 0724.703.529 en BTW-IDENTIFICATIENUMMER BE0724703529 (BANKRELATIES: IBAN: BE93-0689-3238-746 en BIC: GKCCBEBB).

 

Je kan ons bereiken door een bericht te sturen naar support@sandersbusinessgroup.com of via dit contactformulier. Daarnaast kan je ons team ook bereiken via onze sociale media.

Onderaan deze pagina kan je onze Privacyverklaring ook eenvoudig downloaden in PDF door op de "download"-knop te drukken.

 

In deze privacyverklaring wordt verstaan onder "klant, jij, je, jou(w)": 

de gebruiker van één van onze Programma’s of andere door ons aangeboden diensten en producten, en/of de bezoeker van onze websites.

 

Deze pagina bevat onze privacyverklaring. Ons cookiebeleid maakt integraal deel uit van deze privacyverklaring. Het cookiebeleid kan je hier terugvinden.

 

Door de toegang tot onze websites en het gebruik van onze dienstverlening, verklaar je je akkoord met de onderstaande privacyverklaring.

 

1. Inleiding

 

Wij hechten enorm veel belang aan de privacy van onze klanten en bezoekers van onze websites. Met deze reden gaan wij jouw gegevens alleen verwerken op een manier die conform is met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR). 

In deze privacyverklaring willen we jou dan ook graag informeren over onze verwerkingsactiviteiten met betrekking tot persoonsgegevens die jij als betrokkene aan ons bezorgt. Wij verwerken uitsluitend persoonsgegevens die wij nodig hebben voor het verbeteren van onze dienstverlening, producten en onze websites. We gaan zorgvuldig om met de informatie die we over jou en jouw gebruik van onze diensten, producten en websites verzamelen. 

In deze privacyverklaring kun je nalezen welke gegevens over jou door ons worden verzameld, waar we deze gegevens voor gebruiken en met wie deze gegevens eventueel worden gedeeld. Verder leggen we uit hoe we jouw gegevens opslaan en beschermen tegen misbruik en wat jouw rechten zijn met betrekking tot jouw persoonsgegevens. Dit privacybeleid is van toepassing op alle onze diensten.

We zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. Door gebruik te maken van onze websites, platformen, diensten en producten, ben je akkoord met de mogelijke verwerkingshandelingen door onze organisatie.

 

2. Welke persoonsgegevens we verzamelen

 

Uitleg

Persoonsgegevens zijn gegevens die leiden tot een geïdentificeerde of identificeerbare persoon zoals een naam, e-mailadres of contactgegevens. Het gaat meer specifiek over gegevens die je aan ons meedeelt via onze website, e-mails, telefoongesprekken en formulieren maar ook over gegevens met betrekking tot aankopen of diensten waarvan je gebruik maakt of gebruik wenst te maken.

Website

Wij kunnen via onze websites gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals onder andere browser-type, apparaat, IP-adres, besturingsprogramma, dag en uur van website-bezoek, vermoedelijke locatie, de domeinnaam van de website via welke je tot op onze website gekomen bent en de bezochte pagina’s op onze websites. Dit gebeurt voor statistische doeleinden zodat we onze websites steeds kunnen verbeteren.

Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website. Met deze statistieken verbeteren we onze website om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen je persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over jou te weten te komen, om zo bijvoorbeeld nieuwsbrieven, aanbiedingen en advertenties relevanter te maken.

Uiteraard zullen wij je privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden via support@sandersbusinessgroup.com.

Voor het verwerken van deze statistieken gebruiken wij Google Analytics, een dienst die aangeboden wordt door Google Inc. Google Analytics verzamelt gegevens door middel van cookies (lees meer in ons cookiebeleid) en dit in functie van het volgen, onderzoeken en rapporteren over de activiteit op onze websites. Google kan de verzamelde gegevens gebruiken voor advertentiedoeleinden. Wij hebben geen controle over wat Google met deze gegevens doet en kunnen dus niet verantwoordelijk gesteld worden. Als je wilt voorkomen dat jouw gegevens gebruikt kunnen worden door Google Analytics, dan raden wij aan om contact op te nemen met Google zelf. Google heeft op het moment van deze publicatie zichzelf aangesloten via zelf-certificering bij het Privacy Shield (waardoor het doorgeven van persoonsgegevens buiten de EU aan deze partijen is toegestaan).
 

Klanten

Persoonsgegevens van huidige klanten en voormalige klanten worden verwerkt voor deze specifieke doeleinden:

  • Het beantwoorden van jouw vragen;
  • het verwerken van offerteaanvragen, prijsopstellingen en specifieke begeleidingstrajecten door onszelf of andere partijen die bij de dienstverlening betrokken zijn;
  • het verwerken van bestellingen en het uitvoeren van leveringen;
  • het uitvoeren van de afgesloten overeenkomsten;
  • bedrijfsadministratie en boekhouding;
  • het verlenen van de aangekochte diensten en het verzorgen van ondersteuning n.a.v. producten of diensten die je bij ons hebt afgenomen;
  • klantentevredenheidsonderzoeken of marktonderzoeken;
  • opsporing en bescherming tegen frauduleuze activiteiten, fouten en/of criminaliteit;
  • contactopname via e-mail, telefonisch of tekstberichten, en/of chatberichten, voor informatie over je producten en diensten bij ons, of tips en advies, of aanbiedingen;
  • opstellen van websitestatistieken en verbeteren van de digitale gebruikerservaringen.

 

Het is op elk moment mogelijk voor jou om je te verzetten tegen direct marketing door contact met ons op te nemen via support@sandersbusinessgroup.com. We voorzien steeds een uitschrijfmogelijkheid of opt-out in all onze nieuwsbrieven.
 

Account

In jouw account bewaren we de volgende gegevens: telefoonnummer, naam, adresgegevens, e-mailadres, geslacht en leeftijd. Verder bewaren we ook ook betaalgegevens, factuuradres en bedrijfsgegevens zoals btw-nummer in geval van afname/aankoop.

We gebruiken jouw gegevens om een optimale ervaring aan jou als gebruiker aan te bieden. (Voor bewaartermijnen, zie verder)
 

Aankopen

Als je een aankoop bij ons doet, een product, programma of dienst koopt, of een bestelling plaatst, dan bewaren we de volgende gegevens: telefoonnummer, naam, adresgegevens, e-mailadres, geslacht, leeftijd, betaalgegevens, factuuradres en bedrijfsgegevens zoals btw-nummer, en de inhoud van jouw bestelling. We gebruiken deze gegevens om jouw bestelling te kunnen uitvoeren en een goede dienstverlening te verschaffen. (Voor bewaartermijnen, zie verder)

Registratie webinar of event

Wanneer jij je registreert voor een evenement, een workshop of een webinar, dan bewaren we de volgende gegevens: telefoonnummer, naam, adresgegevens, e-mailadres, geslacht, leeftijd en de evenementen, workshops en webinars waar jij je voor geregistreerd hebt. Verder bewaren we ook betaalgegevens, factuuradres en bedrijfsgegevens zoals btw-nummer in geval van afname/aankoop. (Voor bewaartermijnen, zie verder)
 

Contact met onze supportservice

Wanneer je contact opneemt met onze supportservice, dan bewaren we de door jou aan ons gestuurde berichten. (Voor bewaartermijnen, zie verder)

Contactformulier

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Via onze website stellen wij contactformulieren ter beschikking. Door het gebruiken en versturen van digitale formulieren geef je aan ons de toestemming om te antwoorden op jouw verzoek. Dit per e-mail, post of telefoongesprek.

Het is mogelijk dat jouw berichten in onze mailbox bewaard worden.

Wanneer je een contactformulier invult, dan kunnen we de volgende gegevens bewaren: factuuradres, factuurgegevens, e-mailadres, naam, telefoonnummer, leeftijd en geslacht.

Nieuwsbrief

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Door in te schrijven op onze mailinglijst, wordt jouw e-mailadres toegevoegd aan onze contactenlijst. Daarmee kan je e-mailberichten ontvangen van informatieve en/of commerciële aard.

Ook wanneer je een klant wordt, kan jouw e-mailadres aan deze lijst worden toegevoegd omdat de e-mails relevant kunnen zijn in het kader van jouw eerdere aankoop. Dit gebeurt steeds met een duidelijke vermelding en uitdrukkelijke toestemming.

Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. In iedere nieuwsbrief voorzien we de mogelijkheid om je terug uit te schrijven van deze lijst. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt. Je kan dit ook via support@sandersbusinessgroup.com doorgeven.

Promoties

Wij willen jou graag direct marketing sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij per e-mail, via social media of per post.

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze direct marketing. In elke brief en e-mail staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Je kan dit ook via support@sandersbusinessgroup.com doorgeven.

 

3. Met wie we jouw gegevens delen

 

Verstrekking gegevens aan derden

Voor de afwikkeling van jouw bestellingen en de ondersteuning van onze digitale diensten maken wij gebruik van diverse partners op het gebied van betaaldiensten, hosting, onderhoud en ondersteuning van onze websites en applicaties. Wij kunnen jouw persoonsgegevens delen met externe gecontracteerde serviceproviders (verwerkers) om diensten te kunnen aanbieden of een databank bij te houden.

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen;

  • Google (Google Analytics voor statistieken en analyses voor de verbetering van onze diensten en websites)
  • Kajabi (Ondersteuning voor online programma's, marktplaats, subscriptieplatform en andere diensten, en websitebeheer)
  • LinkToPay (Ondersteuning voor betaalpagina's, betaalintegraties, betaalomgeving en facturatie. We sloten een verwerkersovereenkomst met LinkToPay af)

Google en Kajabij zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Deze partijen zijn op het ogenblik van dit schrijven Privacy Shield-gecertificeerd, waardoor het doorgeven van persoonsgegevens buiten de EU aan deze partijen is toegestaan.

 

Sociale mediawebsites & plugins

Onze websites kunnen plugins bevatten die doorverwijzen naar sociale mediawebsites waaronder (maar niet gelimiteerd aan) Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Google+, Vimeo en YouTube. Sociale mediaproviders kunnen gegevens verwerken via onze websites en linken aan jouw profiel indien je ingesloten inhoud op onze website bekijkt, klikt op links naar sociale mediaberichten, pagina’s of profielen of berichten deelt op sociale media.

Je kan deze content enkel lezen of bekijken als je hun algemene voorwaarden accepteert. Dit is inclusief hun cookiebeleid, waar wij geen controle over hebben. Echter zijn wij niet verantwoordelijk voor het gebruik van jouw persoonsgegevens voor sociale mediapartners.

Als je niet doorklikt naar deze websites en/of deze content niet leest of bekijkt, dan worden er geen cookies van derde partijen geïnstalleerd. Hier meer over in ons cookiebeleid.

Je kan hieronder doorklikken op de namen van de sociale mediapartners om hun privacybeleid na te lezen.

 

 

Jouw persoonsgegevens worden in geen enkel geval doorverkocht aan derden.

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

In bepaalde omstandigheden zijn wij verplicht om jouw gegevens aan derde partijen door te geven of openbaar te maken. Dit is het geval wanneer dit zo wordt voorgeschreven door verzoek van een overheidsinstantie, de wet- of regelgeving, een gerechtelijke procedure of in het kader van jouw vitale belangen.

Indien wij oordelen dat het wenselijk is om jouw gegevens door te geven in het kader van een onderzoek naar illegale activiteiten om enige vorm van schade te voorkomen, dan kunnen we jouw gegevens doorgeven aan derden.

 

4. Hoelang jouw gegevens bewaard worden

Voor de bewaartermijn van gegevens houden we ons zoveel mogelijk aan de wettelijke bewaartermijnen. Indien er voor bepaalde verwerkingen geen wettelijk vooropstelde bewaartermijn bepaald is, dan maken we zelf een inschatting van de termijn waarbinnen we redelijkerwijs de gegevens nog kunnen nodig hebben voor de vooropgestelde doelen. Na deze bewaartermijn worden de gegevens definitief gewist. 

Persoonsgegevens die door ons gebruikt worden voor de verlening van producten en diensten aan jou of van jou, worden verwerkt zolang dit nodig is om de diensten te verlenen. Zij kunnen gebruikt worden voor direct marketing voor zolang wij vermoeden dat je voordeel kan hebben van deze berichten.

Wanneer je ons wil verzoeken om jouw persoonsgegevens niet meer te gebruiken, kan je contact met ons opnemen via support@sandersbusinessgroup.com.

 

5. Over ons cookiebeleid

Ons cookiebeleid maakt integraal deel uit van deze privacyverklaring en kan je hier raadplegen.

  

6. Inhoud van de website

De inhoud op onze website steeds kan op elk moment gewijzigd, aangevuld of verwijderd worden. We zetten ons optimaal in om de inhoud van onze websites zo volledig en actueel mogelijk te houden. Toch kunnen we geen garanties geven omtrent de kwaliteit van de informatie op onze website. We zijn bijgevolg niet aansprakelijk voor (direct en indirecte) scahde die je als gebruikt lijdt ten gevolge van de informatie op onze website.

In het geval dat bepaalde inhoud op onze websites een schending van de geldende wetgeving en/of een schending van de rechten van derde partijen betekent en/of eenvoudigweg niet door de beugel kan, vragen wij aan jou om ons dit zo spoedig mogelijk te melden zodat we de gepaste maatregelen kunnen nemen. Zo kunnen we overgaan tot een gedeeltelijke of gehele verwijdering en/of aanpassing van de inhoud. Dit doe je via support@sandersbusinessgroup.com.

Onze website bevat inhoud die gedownload kan worden. Iedere download van onze website gebeurt steeds op eigen risico. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk en schade ten gevolge van een verlies van data of schade aan het computersysteem valt volledig en uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van jou als gebruiker.

Onze website bevat hyperlinks naar websites of pagina’s van derden, of kan daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan of een band met de desbetreffende website. Wij houden geen controle op deze externe websites en zijn niet verantwoordelijk voor de veilige en correcte werking van de link en de uiteindelijke bestemming. Zodra er op de link wordt geklikt, verlaat je onze website en kan je ons niet aansprakelijk stellen voor enige schade.

Het is mogelijk dat externe websites niet dezelfde garanties bieden als wij. Daarom raden wij aan om aandachtig de algemene voorwaarden en de privacyverklaring van deze websites door te nemen.

Specifiek voor vermeldingen, prijzen en andere informatie over producten en/of diensten op onze website geldt een voorbehoud van kennelijke typefouten. De gebruiker kan op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst vorderen met onze organisatie.

 

7. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze websites en/of producten en diensten hebben niet de intentie om gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via support@sandersbusinessgroup.com, dan verwijderen wij deze informatie.

 

8. Beveiliging

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantendienst of via support@sandersbusinessgroup.com.
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, maken wij gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.

 

9. Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen via support@sandersbusinessgroup.com.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • inzage in, en een kopie van, de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • waar technisch mogelijk, het doorsturen van gegevens naar een andere organisatie;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

 

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Verder kan je je steeds kosteloos en op verzoek verzetten tegen de verwerking van jouw gegevens voor direct marketing. Je kan ook bezwaar maken tegen de overige verwerkingen van jouw persoonsgegevens.

Wil je al je gegevens laten wissen, zal dat mogelijk zijn indien ze niet langer nodig zijn voor de uitvoering van een overeenkomst en niet langer nodig zijn om de vooropgestelde doeleinden van de verwerkingen te kunnen nakomen.

 

10. Recht om klacht in te dienen

Indien je van mening bent dat wij een inbreuk maken op jouw privacy, mag je hiervoor steeds contact opnemen via het e-mailadres support@sandersbusinessgroup.com en bestaat de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, +32 2 274 48 00.

Wil je jouw rechten uitoefenen, dan kan je contact opnemen met ons via het e-mailadres support@sandersbusinessgroup.com.

Het is mogelijk dat niet alle informatie door ons kan verwijderd of aangepast worden in het kader van maar niet beperkt tot bewijsdoelstellingen, back-ups, bedrijfsadministratie, de uitoefening of verdediging van een claim of andere wettelijke rechten en verplichtingen die we als organisatie kunnen hebben.

 

11. Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. De meest actuele versie zal steeds op deze webpagina raadpleegbaar zijn en wordt aangegeven bovenaan deze pagina door de datum van de laatste update. We doen ons best om ingrijpende wijzingen te communiceren.

 

12. Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken

Het Belgisch recht is van toepassing op deze website. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Gent bevoegd.

 

Klik hier om onze Privacyverklaring in PFD-bestand te downloaden
Powered by Kajabi