"Saturday Live: Kevin leert ondernemen" video show

Kevin interviewt onderneemsters, ondernemers en andere toppers om waarde te 'extracten' en dit dan mee te geven aan anderen. Zo kunnen we allemaal van elkaar leren!

Hoe doe ik mee met de show?
Placeholder Image

al 16 interviews met onderneemsters

(klik hier om de interviews te bekijken)

Placeholder Image

Waarom begon Kevin met deze video podcast show?

Een sterk bedrijf bouwen is niet eenvoudig: een ondernemersreis is vaak zwaar en het kan soms (lees: vaak) eenzaam zijn. Het is dan ook belangrijk dat wij als onderneemsters en ondernemers samen staan!

Voor een té lange tijd deed ik alles alleen én dacht ik dat ik alle antwoorden had. Ik was naïef, onwetend en.. confronterend om toe te geven: arrogant. There... I said it!

Dat is waarom ik de beslissing maakte om topsters en toppers, ondernemers en onderneemsters, te interviewen, verhalen te delen, van hen te leren en die informatie dan weer aan anderen mee te geven.

Zo kunnen we allemaal samen een beetje groeien!

Ik wil deelnemen aan de show!

3 voordelen om op de show te komen

Placeholder Image

Live publiek (25-150)

Live publiek dat meekijkt, tussen de 25 en 150 personen. Dit is verspreid over verschillende social media platformen: Instagram, YouTube, TikTok, Twitch, LinkedIn, Facebook, ...

Placeholder Image

Bereik 500-3000 mensen

Het volledige interview en korte clips worden gedeeld via social media. Deze clips worden ook verspreid in het netwerk van Sanders Business Group (tussen de 10000-50000 volgers)

Placeholder Image

Verhoog je autoriteit

Kevin stelt specifieke vragen over jouw ervaring, je expertise en je niche. Zo krijg je de mogelijkheid om te praten over waar jij goed in bent en verhoog je jouw autoriteit (nog meer!)

Praktische informatie

1. Het interview en de video show in een notendop
 • Elke 2 weken host Kevin de "Saturday Live: Kevin leert ondernemen" show.
 • Wat kost dit jou? Helemaal niets! Het interview is gratis. Enkel je tijd en expertise!
 • Voor 2-4 uur lang gaat Kevin in gesprek met 4-8 onderneemsters en ondernemers.
 • Kevin gerichte vragen om zoveel mogelijk waarde te 'extracten' van de geïnterviewde.
 • De geïnterviewde ontvangt de vragen vóór het interview.
 • Elk interview duurt ongeveer 25-30 minuten.
2. Geschatte bereik

Live bereik: 25 tot 150 mensen

Live kijken er ergens tussen de 25 tot zelfs 150 mensen mee. Dit hangt af van het platform, het tijdstip en andere factoren ook. Het interview wordt namelijk live gestreamd en gedeeld op al onze social media kanalen: Instagram, Facebook, TikTok, Twitch, YouTube en LinkedIn. 

Bereik van podcast en kortere clips: 500 tot 3000 mensen

Verder wordt het interview ook op onze websites, YouTube, podcast gepubliceerd. Uiteindelijk plannen we ook om korte clips van het interview te nemen en dit te verspreiden op alle onze social media kanalen (Instagram, Facebook, TikTok, YouTube en LinkedIn) en toe te voegen aan onze wekelijkse e-maillijsten.

Alhoewel het volledige Sanders Business Group netwerk een bereik van ongeveer 15000 tot 50000 volgers heeft in België en Nederland, is een realistischer getal qua bereik 500 tot 3000 mensen die ook écht de clips van het interview en het interview zelf bekijken of beluisteren.

3. Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: schrijf je in via het formulier op deze pagina.

Stap 2: krijg een bevestigingsmail met een link naar een inschrijvingsformulier en een inplanner om een datum vast te leggen.

 1. Kies een datum voor het interview.
 2. Vul de vragen in het inschrijvingsformulier in.

Dit zijn algemene vragen over jou en je bedrijf (bv. wat je professionele activiteit is, je expertise en ervaring, je doelgroep, links naar je social media accounts) en vragen ter voorbereiding van het interview (over welke topics wil je graag praten en welke topics wil je vermijden, ...).

Stap 3: je krijgt een vragenlijst met vragen die Kevin je wilt stellen

Vóór het interview krijg je een korte vragenlijst met enkele topics die Kevin graag wilt bespreken. Zo kan je zelf de vragen voldoende voorbereiden als je dit wenst. Dit is niet verplicht! Je hoeft niets van voorbereiding te doen. 

De reden waarom we vragen op voorhand opsturen is omdat we zoveel mogelijk waarde willen meegeven aan onze luisteraars en kijkers en niet enkel algemene informatie.

Stap 4*: je hebt de mogelijkheid om vragen te verwijderen (optioneel*)

Als je een bepaalde vraag niet wilt beantwoorden of een topic uit de vragenlijst niet wilt bespreken, dan kan je dit laten weten en hebben we het er niet over! Geen probleem. Jou je comfortabel laten voelen is één van onze grootste prioriteiten!

Stap 5: je ontvangt 2 reminders en een link naar de ZOOM meeting

Verder ontvang je 2 reminders voor het interview en ook een link naar de ZOOM meeting met meer praktische informatie. Informatie zoals:

 • gebruik een computer of laptop met camera (download ZOOM software of via ZOOM in je internetbrowser)
 • bij voorkeur zit in een stille ruimte
 • wees op tijd aanwezig (want Kevin neemt 4-8 interviews af na elkaar)
 • en andere praktische informatie om het interview tot een goed eind te brengen
4. Wat gebeurt er daarna?

De opgenomen versies van de interviews worden gepubliceerd op onze websites, blog, podcast en social media kanalen. Zodra deze online staan, sturen we je een berichtje met een link naar het interview.

Wanneer we korte clips van het interview posten op social media, zullen we je social media account taggen op dat platform (indien je ook op dat platform zit).

Duidelijk! Ik wil me inschrijven voor het interview.

Inschrijven voor het interview

Schrijf je hieronder in

Na het invullen ontvang je een mail met daarin een inschrijvingsformulier en een link om een datum in te plannen.

Placeholder Image

14 gratis e-books en tools voor onderneemsters

We werkten 14+ gratis e-books en tools voor onderneemsters uit op het vlak van marketing, sales, social media, planning, productiviteit en meer.

Bekijk de gratis tools
Powered by Kajabi