Sanders Business Group

De sterkte van een team bepaalt het succes van een organisatie en de bijhorende projecten. Dat is waarom we altijd op zoek zijn naar sterke leden die een uniek perspectief en insteek kunnen bieden.

Ontmoet het team
Video Poster Image

Ontmoet het team

Placeholder Image

Kevin Sanders

Oprichter Sanders Business Group

Kevin staat in voor de visie achter Sanders Business Group en voor de uitvoering van dagdagelijkse activiteiten. Hij ondersteunt de partnerships in hun dagdagelijkse uitvoering in een adviesrol op het vlak van sales, marketing, social media en andere bedrijfszaken. 

Een meerderheid van Kevin zijn tijd gaat momenteel naar de uitwerking van Sanders Academie, een leeromgeving met betalende programma's over topics zoals zelfontwikkeling (voor particulieren) en ondersteuning voor bedrijven (social media, marketing & sales). Hij werkt ook 1 op 1 met klanten samen.

Verder werkt Kevin aan de opbouw van Sanders Social Media Succesbureau, de uitwerking van de 'Vind een Coach' en 'Vind een Assistant' communities en platformen, en is hij onder andere host van de 'Saturday Live: Kevin leert ondernemen' show.

Meer informatie over Kevin
Placeholder Image

Casey Balleza

Oprichtster Always Hungry Casey

Met haar passie voor koken, riepen Kevin en Casey samen 'Always Hungry Casey' in het leven. Dit gericht up gezonde en duurzame voeding, die ook goed is voor je huid. Zo plannen ze op lange termijn een uitwerking van het concept en het bedrijf met focus op een full-on internationale cooking business! Met bijhorende randprojecten, zoals skincare.

Het leuke? Casey en Kevin zijn verloofd en plannen om in 2021 samen te gaan wonen in Azië! Van romantische relatie naar verloofd naar professionele partners. Wat een avontuur. Ze is bovendien ook Kevin zijn 'rock in an ever-changing sea of waves'.

Rol bij Sanders Business Group

Casey is verantwoordelijke voor de ASIA regio en binnenkort ook USA. Ze biedt ondersteuning bij Customer Support, Social Media Support, Import en Export en NID (New Idea Discovery).

Casey is ook verantwoordelijk voor de dagdagelijkse activiteiten van Always Hungry Casey.

 

Placeholder Image

Sandra Brucher

Oprichtster Alexandra's Field

Sandra is de oprichtster van Alexandra's Field, gericht op het scheppen van bewustzijn rond voeding en gezondheid in onze samenleving. Tevens is ze ook Voedings- en Afslankcoach via PowerSlim en begeleidt ze anderen naar het leven van een gezonde levensstijl.

Verder was ze één van Kevijn zijn eerste officiële coaching klanten. Samen bouwden ze Alexandra's Field op en brachten ze het naar waar het vandaag staat. En.. verrassing! Ze is ook de mama van Kevin! Hoe leuk hé? Mompreneur & sonpreneur power team! Bewustzijn creëren rond gezondheid is het doel.

Rol bij Sanders Business Group

Sandra is verantwoordelijke voor de BENELUX regio. Ze biedt ondersteuning bij Customer Support, Social Media en CDS (Content Distribution Systems).

Sandra is ook verantwoordelijk voor de dagdagelijkse activiteiten van Alexandra's Field.

Meer informatie over Alexandra's Field
Placeholder Image

Thibault Seynaeve

Oprichter Yeti Media

Thibault is de oprichter van Yeti Media met daaronder Gamerverse, Disneyverse en Creatorverse. Met Yeti Media specialiseerde Thibault zich samen met het team in nieuwe media. Onder die noemer werkte hij de brands 'Gamerverse, Disneyverse en Creatorverse' uit.

Na een langtijdige samenwerking tussen Thibault en Kevin werden ze goede vrienden! Zo werd Yeti Media ondersteund door Kevin in de uitbouw van social media en het optimaliseren van marketing en sales. Toen kwam Kevin aan boord bij Yeti Media als partner voor Biz Dev en Sales.

Rol bij Sanders Business Group

Thibault biedt ondersteuning bij de technische aspecten en neemt een adviesrol in voor de dagdagelijkse systemen en technische activiteiten van het team.

Thibault is ook verantwoordelijk voor de dagdagelijkse activiteiten van Yeti Media & brands.

Meer informatie over Yeti Media
Placeholder Image

Jana Six

Oprichtster Six Media Lab

Jana Six is de oprichtster van Six Media Lab. Zo ondersteunt ze fitness en health coaches op het vlak van marketing. Daarnaast biedt Six Media Lab ook diensten aan fitness en welness bedrijven aan op het vlak van social media, e-mailmarketing en marketing.

Kevin coachte Jana voor een lange tijd en ze is tot op vandaag nog altijd één van zijn favoriete klanten! Na elkaar goed te leren kennen maakten ze samen de beslissing om samen een Influencer Marketing bureau in de wereld te zetten en zo anderen te ondersteunen met Influencer Marketing!

Rol bij Sanders Business Group

Jana is mede-oprichtster samen met Kevin van het Influencer Marketing Bureau. Dit zijn ze momenteel aan het opstarten en lanceren achter de schermen.

De taken en rolverdeling worden momenteel nog uitgewerkt en worden op termijn hier aangepast.

Meer informatie over Jana Six

Samenwerken met Sanders Business Group?

Placeholder Image

Partnership of succestraject?

Heb je een eigen bedrijf en ben je op zoek naar een partner in de uitwerking van jouw bedrijf? Of heb je een uniek of nieuw concept in gedachten en denk je dat je ondersteuning kan gebruiken?

We overwegen enkel partnerships met 50% eigendomsrecht. Contacteer ons gerust via het contactformulier met meer informatie om zo de mogelijkheden te bespreken.

Wil je liever geen % eigendomsrecht van je bedrijf, project of nieuw concept delen? Dan is een 1 op 1 succestraject met Kevin met advies en persoonlijke begeleiding tegen betaling misschien meer voor jou.

Neem contact op voor een partnership of succestraject
14 gratis ebooks en tools voor onderneemsters
Powered by Kajabi