Een plaats voor en door coaches

Wil je als coach een gratis platform en community om gemakkelijker klanten te vinden, meer zichtbaarheid bij je ideale klant te creëren, bij te leren van de ervaringen van andere coaches, live sessies & meer?

Ja, ik ben coach. Schrijf me gratis in!
Placeholder Image

Wat kan je verwachten als coach?

(de focus ligt op coaches ondersteunen, naar het volgende niveau brengen en hen daar houden)

Placeholder Image

Wat als je er nooit meer alleen voor stond als coach?

Ondernemerschap kan eenzaam zijn. Zelfs als je veel positieve en ondersteunende mensen rondom je hebt.. kan het zijn dat zij niet begrijpen wat je doet. Jouw business is namelijk jouw business. Het zit waarschijnlijk in jouw hart en 'mind', maar dat betekent niet altijd dat het eenvoudig is voor anderen om dit ook écht te begrijpen.

Voor een lange tijd probeerde ik alles alleen. Het was moeilijk om anderen te vinden die begrepen wat ik deed én waarom. Het was nóg moeilijker om de juiste feedback en ondersteuning te krijgen.

Deze community en het bijhorende platform bouw ik op gebaseerd op wat ik nodig had als coach en ondernemer, maar nooit gekregen heb.

Ja! Ik wil ook lid worden van de GRATIS community!

De 3 pilaren van de community voor coaches

Placeholder Image

Platform

De basis van de community ligt bij het platform. Dit is een website waar coaches zich gratis kunnen inschrijven om gevonden te worden bij hun ideale klanten. Dit doordat het platform gepromoot wordt via Google (SEO en SEA) en publiciteit krijgt via onze social media kanalen en via het netwerk van Sanders Business Group.

Placeholder Image

Content

Altijd bijleren als coach is cruciaal om anderen krachtig te kunnen helpen! Content is belangrijk. Zo worden er wekelijks artikelen online gezet op de blog en bijhorende video's op het YouTube-kanaal. Verder is er ook een podcast. Deze content wordt gemaakt door zowel teamleden van Sanders Business Group als andere coaches.

Placeholder Image

Interviews

Naast content met praktisch advies en tips voor coaches, zetten we ook in op interviews! Hoe beter groeien dan dankzij de ervaringen van anderen? Zo hebben we schriftelijke interviews en is er ook de "Saturday Live: Kevin Leert Ondernemen" video show waar Kevin onderneemsters & ondernemers interviewt voor een live publiek.

Wat zijn de voordelen voor jou om gratis lid te worden?

1. Word gevonden door meer potentiële klanten 

Het platform en de website hebben momenteel 500-1000 unieke bezoekers per maand. Dit is slechts de beginfase! Eens de website geoptimaliseerd is, is het ons doel om richting een minimum van 10000 unieke bezoekers per maand te streven.

Verder heeft Sanders Business Group al een netwerk van 30000-50000 volgers verspreid over Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn en TikTok. We plannen deze kanalen in te zetten om meer mensen naar de website te brengen.

2. Krijg meer bereik op social media

Wanneer we nieuwe coaches aan het platform en de website toevoegen, plannen we ook om hen in de kijker te zetten via social media. Meer specifiek de coaches die ook zich inschrijven voor een schriftelijk interview. Deze interviews worden wekelijkse gedeeld op onze social media kanalen.

Verder is er ook de optie voor coaches om als 'gastblogger' content te schrijven voor onze blog over hun niche. Deze content wordt ook gezien door de bezoekers van de website en wordt later ook gedeeld op onze social media kanalen. Hierbij wordt de coach dan ook getagged zodat anderen zien wie het geschreven heeft! Extra zichtbaarheid en extra bereik voor de coach.

3. Toegang tot kennis, tips en advies voor coaches

Het is ons doel om wekelijkse waarde te leveren aan coaches: dit enerzijds door het team van Sanders Business Group. Anderzijds door beroep te doen op autoriteiten op verschillende gebieden om zo advies en praktische tips mee te geven om coaches te helpen. Tot slot willen we ook de ervaringen van coaches in de spotlight zetten om zo andere coaches te helpen! Zo leren we allemaal van elkaar.

Dit is in de vorm van artikelen, een e-maillijst, video's, workshops, masterclases en een podcast.

Yes! Dat wil ik! Waar beginnen we?
Placeholder Image

Dit is wat wij allemaal voor jou hebben...

Content

Gastblogger

Gratis

 • Schrijf content en artikelen voor de 'Vind een Coach' community en het platform
 • Deel jouw kennis, expertise en ervaring met andere coaches en potentiële klanten
 • Krijg een vermelding op de website en op de blog
 • Je content wordt gedeeld via onze social media kanalen
 • Opmerking: om gastblogger te worden moet je ook lid worden van 'Vind een Coach' (dit is volledig gratis)
Word gastblogger

Vind een Coach

Word lid

Gratis

 • Word gefeatured op de website en het platform van "Vind een Coach"
 • Krijg een profielsectie op de website en het platform van "Vind een Coach"
 • Bereik tot 500-1000 unieke bezoekers per maand via "Vind een Coach"
 • Kom in contact met meer potentiële klanten
 • Word gevonden in jouw regio
 • Krijg toegang tot alle interviews, stappenplannen, video's, podcast show en andere handige tools om een succesvoller bedrijf uit te bouwen als coach
Ik wil gratis lid worden

Schriftelijk

Interview

Gratis

 • Doe mee aan de schriftelijke interviews van, door en voor coaches
 • Deel jouw verhaal en jouw ervaringen met andere coaches en potentiële klanten
 • Krijg een vermelding op de website en op de blog
 • Je content wordt gedeeld via onze social media kanalen
 • Opmerking: om mee te doen aan het schriftelijke interview moet je ook lid zijn van 'Vind een Coach' (dit is volledig gratis)
Word geïnterviewd
Placeholder Image

Word geïnterviewd door Kevin op zijn live show

Met de "Saturday Live: Kevin Leert Ondernemen" video show interviewt Kevin onderneemsters en ondernemers uit alle hoeken en branches van België en Nederland. Dit voor een live publiek.

Meer informatie over de show

Wat is het addertje onder het gras?

(gratis kan soms tot wantrouwen leiden...)

Waarom is dit allemaal 'gratis'?

Wij geloven in openheid en transparantie! Duidelijke communicatie is cruciaal. 

De reden dat we het platform en de community gratis aanbieden is om een win-win situatie te creëren.

Meer specifiek: aan de hand van 'Vind een Coach' en het bijhorende platform en de website, de interviews en meer.. komen wij in direct contact met coaches. Zo horen wij uit jouw mond wat jij denkt en wat jouw frustraties zijn.

Dit helpt ons dan om meer inzicht te krijgen in wat we precies in de wereld kunnen zetten om coaches beter te helpen: welke producten, software, tools en diensten we kunnen uitwerken om jou te ondersteunen.

Zo hebben we er allemaal iets aan: wij krijgen inzichten om een beter aanbod uit te werken, jij krijgt gratis advies, tips, zichtbaarheid en meer potentiële klanten.

Snap ik! Ik wil me gratis inschrijven.
Placeholder Image

14 gratis e-books en tools voor coaches

We werkten 14+ gratis e-books en tools voor coaches uit op het vlak van marketing, sales, social media, planning, productiviteit en meer.

Bekijk de gratis tools
Powered by Kajabi